Over ons

In 2021 bestaat onze zaak al 35 jaar! Een begrip in de regio. Alle werkzaamheden die voortvloeien van een renovatie doen wij met onze eigen vakbekwame mensen. zoals: slopen, loodgieterswerk, tegelwerk, metselwerk, timmerwerk, elektrowerk, verplaatsen van deuren muren en ramen, plaatsen velux dakraam, enz. enz.  Of u nu van modern, klassiek of trendy houd, wij hebben uw droombadkamer. Mogelijkheden en inrichting zijn vrijwel onbeperkt. Wij nemen voldoende tijd voor uw individuele wensen en behoeften. Laat uw fantasie de vrije loop! Wij staan voor uw klaar met inspiratie en advies. Individualiteit en service zijn voor ons geen reclameleuzen, maar belangrijke waarden. Wij beloven: wij zijn pas tevreden als u het bent! Hiervan kunt u zich het beste overtuigen tijdens een bezoek aan onze showroom. U bent van harte welkom.

Douchen tijdens renovatie van uw badkamer.
Wij stellen gratis een nooddouche ter beschikking gedurende de gehele renovatie van de badkamer. Dit is een cabine van 80x80x210 cm met eventueel een warmwater boiler.

Tegelwerken en vloerverwarming
Wij verzorgen ook alle voorkomende tegelwerken,  woonkamervloer wandtegels keuken enz. enz. zowel keramische als natuursteen tegels. Ook voor vloerverwarming bent u bij ons aan het juiste adres, dit alles doen we met eigen personeel. Het traditioneel plaatsen van wand en vloertegels in specie is een specialiteit van ons. Alle uitwendige hoeken maken wij standaard onder verstek (jolly’s).

Aangepast sanitair voor minder valide mensen
Voor mensen die hulpmiddelen nodig hebben wij diverse oplossingen eenvoudig tot luxe chromen hulp middelen die bij een badkamer passen zonder al te veel op te vallen.

Verzekeringswerk en kitrenovatie
Wij kunnen veelal u lekkage opsporen en herstellen dit gebeurt door één persoon. Nee!!!!! geen 5 andere bedrijven over de vloer, maar één persoon zodat u gewoon kunt blijven werken. Ook voor renovatie van kitwerk bent u aan het juiste adres.

Doe-het-zelf
Kiest u ervoor om de renovatie geheel zelf te doen, dan begeleiden wij u hiermee tot het einden. U krijgt van ons de installatie materialen mee, u gebruikt wat u nodig heeft en brengt de rest gewoon weer terug. Zo heeft u nooit onnodige kosten hierin. We rekenen achteraf af wat u gebruikt heeft. Wij zorgen voor gratis bezoek aan huis, 3D en werktekening,  en een aantrekkelijke korting op tegels en sanitair. Kom eens langs en laat u verassen.

Tegels

Al onze klanten krijgen altijd 5 jaar garantie

Tegels

Wij regelen een mobiele douche van Douchesimpel tijdens de werkzaamheden

Tegels

Alle werkzaamheden worden door ons verzorgd.

Tegels

Onze showroom van 600 m² staat vol badkamers en tegels